lunes, 15 de diciembre de 2008

PLÉ DE L11 DE DESEMBRE

El dijous dia 11 de desembre alguns membres de Joves Socialistes vam acudira al Plé Extraordinari que es realitazava a l’Ajuntament de les Alqueries.

En aquest plé el punt fonamental del que es va parlar va ser l’estudi d’expropiació del cementeri de la parroquia del nostre poble.
Aquest estudi, com bé va explicar l’alcaldessa i el portaveu socialista, per una banda es deu a que el cementeri es troba sense vigilancia les 24 hores del dia, és a dir, quan està tancat es pot accedir a ell per altres zones i produir-se fets que no es tenen per que produir alli dins (com ja ha ocorregut, es va cremar cobre dins del cementeri per que alli no els veia ningú).
Però durant les hores de visita tampoc hi ha, podria passar el cas (esperem que no) que una persona major que acudeix a visitar a algun esser volgut caiga a terra i es faja mal, qui la socorre en eixe moment?? Ningú, per que el senyor que s’encarrega d’aquestes instalacions obri, se’n va i només torna per a tancar.

Un altre punt que es va tractar és el sanitari, com molts veins i veïnes de les Alqueries han pogut comprovar el cementeri està en unes condicions insalubres. A part de que és molt vell, les condicions no son molt bones i el senyor que s’encarrega d’açò fa la vista gorda.

Per una altra banda, i ja el colmo dels colmos, és que aquest senyor cobra 1700 euros (la més barata) per poder enterrar a algun familiar en la zona alta de les casetes. Les que es troben pel mitg arriben a costar més de 3000 euros, a part del que et puga costar els servicis funeraris. Avui en dia, i gràcies al senyor que s’encarrega de tot açò, molta gent d’este poble ha tingut que traure prestecs per a poder pagar un funeral digne.

Després de les discusions entre els dos partits, per que el PP no se si no vol enterar-se o es realmente ignorant, m’agaradaria fer un incís en l’explicació i dir als senyors de l’oposició que açò no es pel bé d’uns o altres, sino pel bé de tots i cadascún dels veins de les Alqueries.
Bé, com anava dient, quan es va finalitzar el plé, la gent de dretes que hi havia d’espectadors van començar a acusar al PSOE de mentirosos i amenaçant; que si pogueren pergar-los dos galtades els les pegarien (paraules textuals d’un senyor del que no val la pena ni nomenar).
Peró ací no acaba el show que es va formar, ja que un altre senyor va acusar a persones de cobrar molts diners per estar treballant per a l’ajuntament.
Senyor T. informe’s abans de parlar per que el problema que hi ha es que per primera volta en aquest poble s’estan dient les veritats, no com quan estava el PP al front que venia gent de fora i dels seus a escriure.

Ja per últim, i per que no vullc que les coses se’n vagen de mare, vaig a dir que les Joves Socialistes que estavem alli vam anar per que ens va donar la gana i que d’ara endavant estarem alli (per que va haver gent que estava molt interesada en saber que feiem alli). Que es va poder comprovar l’educació de la gent on està, no hi ha.
I ja per ultim, no acusen per acusar, averigüen les coses abans de parlar, sino saben el que es fer bona oposició, bona per al poble i si no saben que és educació busquen al llibre eixe que duen a tots els plens i que de tant poc els serveix.

Des d’ací donem el suport a tots aquells que volen el bé per a poble i no només per a alguns.JOVES SOCIALISTES DE LES ALQUERIES

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Felicidades por el blog y un saludo desde Madrid de parte de un hombre de izquierdas.

De paso os invito a visitar mi blog.

http://notonidas.blogspot.com/

Anónimo dijo...

Sembla que el problema del cementiri ja està resolt. Però sí que m'agradaria puntualitzar que és cert que hi ha gent que treballa per a l'Ajuntament no per meritocràcia sinó per dedocràcia. Justament el que tota la vida havia criticat el PSPV quan estava a l'oposició. Com m'agradaria que al front d'este PSPV hi hagués un Francesc Colomer i no una alcaldessa títere en mans d'un regidor.
Per cert, compte amb els altres partits que no són el PP...